Hur hittar du till Bygg Igen?

DATOR MED ANSLUTNING TILL INTERNET

Enklast är det om du har tillgång till dator med Internet-anslutning. Här kan du enkelt söka med hjälp av de verktyg som finns till ditt förfogande. Vad som ser ut som ett stort lager är i själva verket summan av alla medlemmars varor till försäljning, plus alla annonser från andra företag och privatpersoner.
Du kommer snart att upptäcka hur lätt och roligt det är att leta sig igenom vår databas. Du kan både klicka dig fram i menyer och använda fritext när du söker. Sökningen kan göras på de flesta aspekter av en vara: mått, färg, utseende, ursprung, ålder, geografiskt läge etc. - en avsevärd tidsbesparing jämfört med att åka runt till olika butiker eller läsa radannonser i dagspressen. Dessutom kan uppgifterna vara kompletterade med teckningar eller foton.

OM DU INTE HAR INTERNET

Har du inte själv tillgång till Internet är du välkommen till någon av våra depåer, så hjälper vi dig där att leta efter varan du söker. Du kan också ta kontakt med en depå om du vill annonsera efter någon vara, eller har egna varor till salu.

Författare/rättighetshavare: Anders Thustrup och Karl Ericsson

Man framför dator
Bygg Igen handlare i samspråk
Cheap Nike Air Max, Cheap Nike Air Max 90, Cheap Nike Air Max 1, Cheap Nike Air Max 95, Cheap Nike Air Max Thea, Cheap nike air max 2015, Nike air max UK